Domännamn? Prova Loopia
Webbhotell? Prova Crystone
USA's kostnad för Kriget
i IRAK i dollar:
x 6.51 svenska kronor!!!
Cost of war!


Får jag presentera Nisse! En liten tiger minsann och vansinnigt kelsjuk. Han brukar komma förbi då och då och slappa lite ty det råder större lugn här jämfört med hans riktiga hem. En klok och mysig kisse helt enkelt.
Klicka på fotot för fler bilder!

Var verkligen Nine eleven eller 11 september 2001, med två kraschade skyskrapor och ett skadat Pentagon, vad det såg ut att vara eller var det något annat? Fan vet, rent ut sagt! Efter att ha sett filmen Loose Change måste jag säga att jag fick en tankeställare och en liten bekräftelse på mina egna funderingar kring denna händelse. Kan det vara så att det INTE var Al-Quajda och Usama som låg bakom katastrofen och i så fall, vem var det då? Det är så mycket konstigheter i samband med utredningar, undersökningar som aldrig gjordes, vittnen som tystas ner, underliga explosioner, filmade av privatpersoner, som liknar de som används när man river höga hus med dynamit etc. Jag blir lite skrajsen när jag märker vart filmmakarna är på väg; vem som bär ansvaret för hela händelsen...
Ja jag vet inte men nog är det mycket som är skumt rörande denna vansinniga handling. Sök på filmtiteln så kanske du hittar den.
Prova några av dessa länkar och bilda dig en egen uppfattning.
Killtown
Lets roll
9-11Research
Plague Puppy

Djursex i Sverige, landet i tiden...
Viewpoint

Är israeler tokiga? De ser hot överallt! Alla som inte håller med dom är antisemiter! Vilken värld lever vi i egentligen? Läs Janne G's recept på hur terrorismen SKULLE kunna minimeras!
  Klicka här

Tänk om alla vore frireligiösa i detta land, hur skulle det då gå?
  Halelujja!


En fin bil minsann, och sällsynt sällsynt. Tro det eller ej men det är faktiskt en viss form av postbil!

Lite sommarbilder att titta på när regnet står som spön i backen(?).
 Kolla!

Ray Charles är död. En broder och stor musiker har lämnat oss och jammar numera i himlen.
 Ray Charles

Vems är ansvaret för vad man gör och inte gör egentligen?
Viewpoint

Lasse Brandeby och jag är överens!
Viewpoint
     
Kul i jul och ägg i påsk!!
På egen risk!

- Hur kan man egentligen veta att folk använder sin tandtråd ordentligt?
- Jodå, se dig i toalettspegeln nästa gång du hälsar på!


Är du intresserad av katter skall du titta in här!
S* Stella Nordica

Du, ja just DU , lämnar Du blod? Klicka på länken så får Du se vad det handlar om!

Varför ser Pentagon ut som det gör efter den s.k. terroristattacken på byggnaden? Om ett stort flygplan skulle ha störtat där borde det ha sett annorlunda ut! Visst, något har definitivt träffat men inte var det ett flygplan utan snarare en missil av något slag. Frågan är varför FBI beslagtog alla filmer från övervakningskamerorna i området bara minuter efter smällen? Frågan är också varför inte alla korten läggs på bordet likväl i denna incident som tvillingtornens "terroristattack"?

Vår mor, farmor, gammelfarmor och svärmor, Helmy Lund, har lämnat oss idag, den 15/9 2003, efter en tids sjukdom. Saknaden är stor men minnet efter henne kommer alltid att vara ljust. Ett stort tack till personalen på Manteln i Nyköping.
In memoriam.

En tremänning är en syssling, barn till kusiner! En fyrmänning är en brylling, barn till sysslingar! En femmänning är en pyssling, barn till bryllingar! Kan vara bra att veta!
Sparka igång en fungerande psykvård i hela landet annars kommer fler människor än nödvändigt att fara väldigt illa! Någonting måste göras snart!
Viewpoint

När inga låglöneländer finns kvar på denna jord vad kommer att hända då? En i allra högsta grad intressant frågeställning ty det lär inte dröja länge med den takt i utvecklingen som vi dagligen ser accelerera. Samtidigt som skärningspunkten närmar sig kommer kapitalet som maktvapen att försvinna då marginalerna inte finns och därmed utjämnas hela den mänskliga massan till individer istället för över och undersåtar, på gott och/eller ont! Givetvis kommer detta att ta några år men tvivelsutan kommer den dagen och vad kommer att hända då?
En poståkare kör så det ryker!Trigeminus-neuralgi, vad är det? Jo, trigeminus är en nerv i ansiktet som plötsligt - likt en blixt - sätter igång att värka! Och smärtan är obeskrivlig! Jag drabbades av detta för ett antal år sedan, men tack o lov tonade det bort efter ett års medicinering med Tegretol. Symptomen - som i mitt fall - kan vara liknande tandvärk, med den skillnaden att ingen svullnad inträder och det brukar tandvärk medföra. Läs mer här om du känner(!) dig drabbad.
TN
TN (engelska)