Legalt att idka djursex?!?
I detta land är det helt legalt att använda djur som sexobjekt. Får du inte tag i en mänsklig partner så går det bra med en hund! Är inte hunden med på detta så går det bra att våldföra sig på den, för vem skulle veta det!? Hundar, eller andra djur kan ju inte prata för sig som en människa! På sjutttonhundratalet kallades detta för tidelag och bestraffades med döden tillsammans med det djur som var föremålet för övergreppet! Vanligen grävdes det en stor grop där förövaren och djuret begravdes levande, vilket i sig var av det lite tuffare slaget. Det fanns inte så många psykologer då! Idag går det tydligen mängder av djur runt om i detta land som utnyttjas av i mina ögon totalt känslobefriade personer, dels för ekonomisk vinning och dels för deras egna perversa intressen. Hur i helvete kunde det bli så?
Detta land måste vara rena himmelriket för dessa perversa profitörer! Här kan de producera all den skit som bl.a. letar sig ut på Internet, där det förövrigt finns mängder av dynga som flertalet vettiga människor inte vill ha, men givetvis också video, dvd och tidningar.
Frågan är bara hur kan man hålla på med detta överhuvud taget, det går inte in i min skalle!
Är det något som fattas dessa stackars individer? Har de haft en traumatisk barndom med övergrepp från släkt och vänner? Är det lagen som sådan som har triggat till detta beteeende eller vad kan det vara? Ja, fan vet men att det var lagligt trodde inte jag i alla fall!
Vad tänkte våra lagstiftare på när denna lag skrevs eller rättare sagt, togs bort för många år sedan? Hade de landets och medborgarens bästa för sina ögon när så skedde? Knappast, men någon anledning fanns det säkert! Visst, i dagens läge kanske statskassan fylls på med några tusendels promille i och med skatteintäkter för uthyrning och försäljning men det borde vi kunna klara oss utan.
Tänk till en gång till, kära politiker och gör något åt detta! Det finns tillräckligt med idiotiska lagar som det är men lagar som är befogade måste förbanne mig finnas!
Sist men inte minst måste väl även djur ha rätt till ett tryggt och sunt liv! Men som tidningar och media meddelar då och då kan man tydligen göra vad man vill med djuren utan någon större påföljd. Kor som vansköts och dör där dom står, hästar som strimmlas med rakblad och helst då deras könsorgan etc. Listan kan definitivt göras längre antar jag men något måste göras nu!
Det skulle vara intressant att veta vad djuren känner, och vilken frisk, sund och förståndig människa som helst begriper det utan problem.
Som sagt kära lagstiftare, gör något åt detta och gör det fort!