Var är psykvården någonstans?
Hallå! Hallååå! Har ni sett var psykvården gömmer sig?
Detta fenomenala land Sverige som ligger i topp om och en garant för de mänskliga rättigheterna - stipulerade av FN - kan inte garantera vård för trasiga och sjuka medborgare ty det är för dyrt! Jo visst måste det vara på det sättet annars fanns den väl! Åttiotalets största misstag är ett faktum vilket många har sagt hela tiden. Vad är det då som gör att politiker reformerar landet med helt fel parametrar hela tiden? Och vilken normalfamilj i detta land sätter ett utgiftstak på sin ekonomi baserad på hela året? Hur i helvete kan man över huvud taget se sina innevånare som pengar till ingen nytta när samhället som sådant går överstyr?
Nån jävel är väl ansvarig för denna fadäs men vem får vi aldrig veta! Fr.o.m. 2004 skall en massa pengar skjutas till för att få bukt med misären men var tar alla pengar vägen? Bättre vore väl att lägga ner landstingen i hela landet och verkligen spara pengar på onödigt dubbeljobb och satsa dem där de bäst behövs? Likaså den s.k. missbruksvården, där fokus tycks ligga mer på skrämselpropaganda och förbud, lyser med sin frånvaro och medborgaren lämnas åt sitt öde. Är det värdigt ett land som Sverige? Den senaste tidens rapporter om vansinneskörningar, barnamord, politikermord etc. som utförts av sjuka människor liknar inget i historien och att det sen ses som något oprioriterat har man svårt att fatta. Men, då kommer någon fram och säger: "Tyvärr, det saknas pengar. Vår budget medger inte dessa kostnader då vi har ett sparbeting på oss." Och då fattar man ju direkt!
Må de ansvariga själva få känna på sina beslut en vacker dag och hur man bara kan vara med och ta dessa beslut alls övergår mitt förstånd! Men jag är ju ingen politiker heller förstås utan jag använder bara mitt sunda förnuft vilket tydligen inte går att jämföra ens samma dag! Fram för tydligare regler i samhället och det snabbt! Hur fan ni bara kan se på när detta pågår mitt framför ögonen på er det fattar inte jag! Öppna era egna skallar nångång och kom med lite vettiga förslag och kostar de pengar så stå för det med! Gjorde fler det skulle tillvaron bli mycket drägligare för många medborgare.